Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

WEB https://sarikayamehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : İSTİKLAL MAH. YUNUS EMRE CAD. NO 27 SARIKAYA / YOZGAT
VİZYON : Çağın gerektirdiği teknolojiyi, bilgiyi ve eğitim–öğretim anlayışını kurumumuzda uygulayarak, öğrencilerimiz olan yarının büyüklerini; millî ve manevî değerleri benimsemiş, kendine güvenen, problem çözebilen, yaratıcı düşünceye sahip, çağdaş bilgilerle donanmış, demokrasiyi özümsemiş, yeniliğe ve gelişmeye açık, insanlara ve tüm canlılara sevgiyle yaklaşan, yetenek ve becerilerini en üst seviyede toplum yararına kullanabilen Ö ğ r e n c i l e r y e t i ş t i r e n b i r o k u l o l m a k . . .
MİSYON : Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1